Συχνές Ερωτήσεις

H Mykonos Massage είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών μασάζ και εναλλακτικών θεραπειών στο χώρο του πελάτη.
Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές του νησιού της Μυκόνου.

Γρήγορη & απλή :

α) Επιλέγετε θεραπευτή από την ενότητα Θεραπευτές, βάσει του προγράμματος του καθενός

β) Κλείνετε ραντεβού τηλ/κώς στο 2289 100 805 ή συμπληρώνετε online τη φόρμα από την ενότητα Επικοινωνία => Κλείστε Ραντεβού

Σημείωση: Ένα ραντεβού θεωρείται οριστικοποιημένο μονάχα αφού προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ μας (Μας καλείτε εσείς για να κλείσετε ένα ραντεβού, ειδάλλως σας καλούμε εμείς για επιβεβαίωση εφόσον επιλέξετε να κλείσετε το ραντεβού μέσω της φόρμας που υπάρχει στο website μας).

Αυτό εξαρτάται από εσάς. Μια συνεδρία μασάζ μπορεί να γίνει στο σπίτι σας, ακόμα και σε ξενοδοχείο ή σε ιδιωτικό σκάφος. Λόγω της προσωπικής επαφής του αντικειμένου, τονίζουμε ότι η εταιρία μας παρέχει αποκλειστικά και μόνον επαγγελματικές υπηρεσίες μασάζ όπως αυτές αναγράφονται στην ενότητα Υπηρεσίες. Οι θεραπευτές μας είναι επαγγελματίες στις υπηρεσίες που παρέχουν.

Τόσο το τηλεφωνικό μας κέντρο όσο και οι υπηρεσίες μας είναι στη διάθεση των πελατών μας όλες τις ημέρες της εβδομάδος (Δευτέρα – Κυριακή) και ώρες 09:00 – 23:00.

Οι συνεδρίες ξεκινούν από τις 09:00 το πρωί, ενώ αυτές που ξεκινούν πριν τις 11:00 θα πρέπει να έχουν κλειστεί από την προηγούμενη ημέρα. Η λήξη του τελευταίου ραντεβού θα είναι στις 23:00 το βράδυ.

Όποτε εσείς μας πείτε. Μοναδική προϋπόθεση: Να είναι διαθέσιμος ο θεραπευτής που επιλέξατε, την ώρα και ημέρα που επιθυμείτε να γίνει το μασάζ (βλέπε Πρόγραμμα Θεραπευτών).

Τα ραντεβού πρέπει να κλείνονται τουλάχιστον 2 ώρες πριν την επιθυμητή ώρα, για ευνόητους λόγους

Υπάρχουν 2 τρόποι:

α) Μετά το πέρας της υπηρεσίας το ποσό καταβάλλεται στο θεραπευτή με μετρητά, όπου και θα λάβετε αντίστοιχα το σχετικό αποδεικτικό πληρωμής.

β) Υπάρχει επίσης δυνατότητα πληρωμής μέσω κάρτας ή Paypal, διαμέσου της ιστοσελίδας μας, στην ενότητα Κλείστε Ραντεβού.

Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας, ώστε να λαμβάνετε όλα τα νέα και τις προσφορές που μπορεί να υπάρχουν ανά περιόδους.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή, απλά συμπληρώνετε το όνομά σας, το email σας και την πόλη σας ώστε να λαμβάνετε μονάχα τις ενημερώσεις που σας ενδιαφέρουν. Το email καθώς και τα όποια στοιχεία μας δίνετε, είναι απολύτως ασφαλή. Τηρούμε αυστηρή εχεμύθεια και προστασία στο θέμα των προσωπικών δεδομένων των πελατών μας.

Αυτό που μπορείτε εσείς να κάνετε είναι απλά να χαλαρώσετε και να μπείτε στο “πνεύμα” της όλης φιλοσοφίας που διέπει τις υπηρεσίες μας. Το μασάζ είναι απόλαυση και το καλύτερο που έχετε να κάνετε για να το απολαύσετε είναι να φροντίσετε να έχετε το κατάλληλο mood: Καλή διάθεση.Επιπλέον, τόσο για τη δική σας ευεξία όσο και για λόγους “savoir vivre”, προτείνεται ένα ντους πριν την έλευση του θεραπευτή στο χώρο σας.

Στη συνέχεια ξεκινάει η συνεδρία με την άφιξη του θεραπευτή. Εσείς μπορείτε να ενημερώσετε για ενδεχόμενα προβλήματα υγείας ή πρόσφατους τραυματισμούς, όπως και για τυχόν αλλεργίες σε λάδια σώματος.

Καθώς η συνεδρία εξελίσσεται, μπορείτε να μιλήσετε ανά πάσα στιγμή στο θεραπευτή για το πως αισθάνεστε ή εάν θέλετε να υπάρξει κάποια αλλαγή στο χειρισμό του.

Βεβαίως, στην ενότητα “Θεραπευτές” στη σελίδα με τις πληροφορίες του κάθε θεραπευτή, υπάρχει μία φόρμα για υποβολή σχολίων. Οι σχολιασμοί είναι εφικτοί μονάχα εφόσον έχει πραγματοποιηθεί σχετική συνεδρία.

Αν υπάρχει κάτι που θέλετε να εκφράσετε και δε θα θέλατε να το γράψετε δημόσια, μπορείτε ελεύθερα να μας ενημερώσετε συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας . Οποιοδήποτε σχόλιό σας είναι ευπρόσδεκτο και λαμβάνεται σοβαρά υπ’ όψιν από τη διαχείριση του site, καθώς μέλημά μας είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών μας με σεβασμό προς τους πελάτες μας.